• Vyvýšený záhon na míru
  • Ručně vyráběné vyvýšené záhony na zahrady, terasy a balkony. Velikost přesně podle vašich potřeb.

    Hledáte způsob, jak zpestřit vzhled vaší zahrady nebo terasy a zároveň usnadnit si práci při zahradničení? Vyvýšené záhony jsou ideálním řešením! Na našem webu dreveny-truhlik.cz najdete nabídku vyvýšených záhonů na míru, které vám pomohou vytvořit dokonalý zelený koutek. Vyvýšené záhony mají mnoho výhod - pomáhají vám udržovat půdu v optimální kondici, umožňují snadnější zálivku a především vám umožňují pěstovat zeleninu, bylinky nebo květiny i v místech, kde by jinak rostliny neměly šanci na úspěch. Výhodou záhonů je také to, že usnadňují práci při zahradničení a chrání vaše kolena a záda před bolestí a otlačením.

    Naše vyvýšené záhony jsou vyrobeny z kvalitního smrkového dřeva a naše zkušení řemeslníci vám rádi vyrobí záhon na míru podle vašich představ. V nabídce máme různé velikosti záhonů, takže si můžete vybrat ten, který bude nejlépe odpovídat vašim požadavkům. Kromě toho je také možné zvolit si barevný nátěr záhonu, který bude odpovídat vašemu vkusu a stylu vaší zahrady. Naše vyvýšené záhony jsou nejen krásné, ale také praktické a snadno se o ně postaráte. Objednejte si vyvýšený záhon na míru ještě dnes a získáte nejen zdravou zeleninu, ale také nádherný prvek pro vaši zahradu, který vám usnadní práci při zahradničení.

     

    Velikost přesně podle vašich potřeb. Cenová nabídka zdarma!

     

    Dodání bez nátěrů, s impregnací, barevnou lazurou nebo v provedení opalovaného dřeva.

    Hoblovaná, ručně broušené fošny tloušťky 4 cm.

    Nopová folie je součástí dodávky

     

    Další informace

       tel. 603 942 426

       eml. info@dreveny-truhlik.cz

     

    Nahradí nekvalitní zeminu na pozemku a jsou vhodné pro vlastní kompostaci. Vyhnete se škůdcům jako je krtek a váš pes nemá příležitost občůrávat rostliny. Na pevném podkladu je možnost je převézt paletovým vozíkem což znamená lehkou manipulaci například při přestavbě zahrádky či dvora kde budou záhony praktickým i dekorativním prvkem.

    Vyrobené jsou ze suchého smrkového dřeva.

    Dostupnost:Zvolte variantudo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdnedo týdne
    • Rozměr :
    • Cena:
    • 2 490 Kč 4 990 Kč 3 490 Kč 6 990 Kč 3 990 Kč 7 990 Kč 4 490 Kč 8 990 Kč 5 490 Kč 10 990 Kč 6 490 Kč 12 990 Kč od 2 490 Kč
  • Bez názvu 1
    Bez názvu 1
    • 1 z 3
    Vyvýšený záhon na míruVyvýšený záhon na míru